NIVÓ Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Garantie & Retourneren

Hoeveel dagen bedenktijd heb ik?

We hanteren een bedenktijd van 14 dagen. Mocht het product of de bril dus niet helemaal naar wens zijn, dan mag de bril 14 dagen na ontvangst alsnog teruggestuurd worden. De kosten voor het retourneren van de bril zijn voor eigen rekening en kost maximaal €4,60 inclusief Track & Trace code.

Wanneer kan ik mijn bril retourneren?

Het recht op het retourneren van een product geldt alleen voor ongebruikte, onbeschadigde en complete brillen. Een bril mag natuurlijk gewoon bekeken en gepast worden, maar wanneer er onnodige schade aan de bril ontstaat, dan kan het item niet teruggenomen worden.

Hoe kan ik mijn bril retourneren?

Jammer dat het product niet naar wens is. Neem contact op via [email protected] of bel +31 6 30755750 en we sturen je alle benodigde informatie om de bril terug te sturen.

Waarin moet ik mijn bril verpakken?

Het is belangrijk dat je de bril zorgvuldig wordt verpakt, zodat de bril onderweg niet kan beschadigen. Daarnaast dient de bril in originele staat en in fabrieksverpakking teruggezonden te worden.

Mijn bril is kapot. Heb ik garantie?

Verwacht mag worden dat een bril een aantal jaar meegaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kan je misschien nog gebruikmaken van de garantie. Op de brillen van NIVÓ wordt een fabrieksgarantie van 24 maanden gehanteerd op het moment dat de bril aangeschaft wordt. Daarbij heb je uiteraard ook recht op de wettelijke garantie. Dit houdt in dat de bril moet doen wat jij er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wat is fabrieksgarantie?

Wanneer jij de bril ontvangt is het de bedoeling dat er geen fouten zijn gemaakt door de fabriek. Er zal vanuit NIVÓ altijd eindcontrole zijn, voordat de bril verzonden wordt. Het kan echter voorkomen dat er alsnog een bril tussen zit met fouten vanuit de fabriek. Wanneer jouw bril bij ontvangst één van de volgende mankementen bevat, neem dan contact met ons op:

  • Het loslaten van een lenscoating
  • Het loslaten van de montuur coating
  • Soldering fouten bij scharnieren
  • Het ontbreken van onderdelen