NIVÓ Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bezorging

Via welk postbedrijf verzenden jullie je producten?

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL. Zowel in Nederland als in België.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

We zullen er alles aan doen om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Wanneer je jouw bestelling voor 17.00 uur plaatst, dan zal de bestelling dezelfde dag nog worden verzonden. In de meeste gevallen wordt jouw bril dan de volgende dag al geleverd.

Kan mijn bestelling vertraging oplopen?

PostNL streeft ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te bezorgen. Een groot deel van onze bestellingen wordt binnen 1 werkdag bezorgd. Helaas kan het voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Wij vinden dit vanzelfsprekend heel erg vervelend, maar hebben hier helaas geen invloed op. Blijf op de hoogte met de track & trace. Mocht het te lang duren neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen helpen.

Is bezorging gratis?

We bezorgen gratis bij bestellingen vanaf €50! Onafhankelijk van de grootte van jouw bestelling en het land waarin je je bevindt (levering alleen in Nederland en België). Bedraagt je bestelling minder dan €50, dan hanteren we de volgende prijzen:

  • Binnen Nederland: €3,95
  • Naar België: €5,95.

Leveren jullie ook in België?

Jazeker! We bezorgen ook in België. Bestel je op een werkdag voor 17:00 uur dan word je bestelling meestal de volgende dag al geleverd.