NIVÓ Logo
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zonnebrillen

Voor ieder hoofd, de juiste zonnebril. Passend bij jouw karakter. Stoer, stijlvol, hip of classy. Shop nu.

Zonnebril kopen?

Met een zonnebril van NIVÓ heb je een fashion item en zonnebril in één. Onze collectie zonnebrillen is altijd up-to-date zodat jij op NIVÓ bent. Met een hippe, classy of zakelijke zonnebril van NIVÓ geniet jij optimaal. Met of zonder zon. Perfect voor op het terras, een festival of een ander moment om te genieten.

Soorten zonnebrillen

Ons brede en kleurrijke assortiment bevat zonnebrillen voor iedereen: mannen & vrouwen. Wij hebben de bril jij zoekt en die bij jou past. Al onze zonnebrillen hebben UV400 filter om je ogen goed te beschermen tegen de zon. Wij zorgen ervoor dat jij de perfecte bril hebt voor iedere moment van de dag. Onze categorieën:

Zonnebrillen voor Heren & Dames

NIVÓ is er voor dames en heren. Ons assortiment bevat dames zonnebrillen en heren zonnebrillen. Iedere bril is gemaakt met stijl. Stoer, casual, classy, zakelijk, kleurrijk, hip, wij hebben de bril voor jou.

Onze dames zonnebrillen geven vrouwen de uitstraling en het vertrouwen die zij verdienen. Onze mannen collectie vult de man aan voor een complete look en uitstraling.

NIVÓ zonnebrillen: Fashion item en zonnebril in één

Wat begon als zoektocht naar de perfecte bril, heeft geleid tot de juiste bril voor iedereen: fashion item en zonnebril in één. Een bril die je altijd kan dragen: op een festival, tijdens een feestje, tijdens een chic avondje uit, maar ook wanneer een zonnige dag is aangebroken en bescherming tegen de zon nodig is.

NIVÓ heeft wat jij nodig hebt. Jij bepaalt echter wel waar en wanneer de bril gedragen wordt.

Onze garanties

  • Gratis verzending boven €50
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Hoge kwaliteit zonnebrillen
  • Maximaal genieten
  • Niet goed, geld terug