NIVÓ Logo

Blue light brillen

Blue light optical brillen. Voor de fashion. En om je ogen te beschermen. Hoge kwaliteit brillen voor een verzorgde en serieuze look.

Blue Light optical bril kopen?

Onze optical brillen zijn eerste klas brillen voor een verzorgde en serieuze look. Een optische bril van NIVÓ mag zeker niet ontbreken in jouw brillencollectie. Met een bril van NIVÓ heb je een fashion item en bril in één. Onze collectie is altijd up-to-date zodat jij op NIVÓ bent. Met een hippe, classy of zakelijke bril van NIVÓ geniet jij optimaal. Perfect voor ieder moment van de dag.

Fashion item en zonnebril in één

Een blue light bril is een handig item dat voor twee doeleinden kan dienen: je kan de bril als fashion item dragen, maar ook als zonnebril. Simpel door de glazen te vervangen. De brillen van NIVÓ zijn een fashion item en bril in één.

Zonnebril op sterkte

Waarom een optical bril? Voeg je eigen glazen toe. Het is mogelijk om onze brillen eigenhandig op sterkte te maken, zodat ze gebruikt kunnen worden als optische bril of optische zonnebril. Zo geniet jij optimaal van zon en hoef je voortaan nog maar één bril bij je te dragen.

Onze garanties

  • Gratis verzending boven €50
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Hoge kwaliteit zonnebrillen
  • Optimaal genieten
  • Niet goed, geld terug